Svajcarac.rs

svajcarac_rs_logo

informacije i vesti za kreditne dužnike u švajcarcima

Novinarka Dragana Tripić (58) pronađena je mrtva u svom stanu u Mirijevu,a prema prvim informacijama izvršila je samoubistvo.

 

Telo 58-godišnje žene, koja se obesila, prema nezvaničnim informacijama, pronašla je njena ćerka. Telo je visilo sa galerije stana, a bilo je vezano za krevet koji se tu nalazio.

 

1 / 5 FOTO: SONJA SPASIĆ

 

 

 

Kako saznajemo, ćerka novinarke je policiji rekla da je Dragana bila depresivna zbog kredita u švajcarcima.

 

Njena poslednja objava na Tviteru ticala se upravo borbe korisnika kredita u švajacarcima sa bankama.

Dragana Tripic@DraganaTripic

Svaka čast @nebojsadugalichttps://biznis.telegraf.rs/novcanik/3106264-sansa-za-one-koji-su-izgubili-stan-tuzite-banku-mozete-da-dobijete-i-50000-evra-nazad 

Šansa za one koji su izgubili stan: Tužite banku, možete da dobijete i desetine hiljada evra nazad

Svi oni koji misle da su izgubili svaku nadu sa svojim stanom koji im je oduzet zbog kredita u švajcarcima, rodila se nova šansa, tačnije dve | Telegraf Biznis - Najnovije vesti

biznis.telegraf.rs

See Dragana Tripic's other Tweets

I iz organizacije Efektiva oglasili su se povodom tragične smrti novinarke.

 

- Pokušavali smo da joj pomognemo, naš kolega je sa njom dva puta išao u banku na razgovore, ali to nije pomoglo. Nedavno je prihvatila Lex, ali očigledno ni to nije bilo dovoljno da se patnja i finansijsko iscprvljivanje, koje kod ovih kredita traje duže od decenije, ispravi i problem trajno reši. Neka počiva u miru - stoji u njihovoj objavi na Fejsbuku.

 

Nezvanično se saznaje do komšija u zgradi da je pre 3 dana dolazila i policija na Tripićkinu adresu, ali niko ne zna razlog.

 

Redakcija Kurira izražava saučešće porodici preminule.

 

Dragana je rođena 16.5.1961. godine, a popularnost je stekla kao novinar nekoliko beogradskih redakcija i kao član žirija u "Zvezdama Granda".  Učestvovala je u rijaliti formatima "Farma" i "Dvor". Nadimak joj je bio Maca.

 

Dragana je bila samohrana majka.

 

Kurir.rs

Close Menu