Svajcarac.rs

svajcarac_rs_logo

informacije i vesti za kreditne dužnike u švajcarcima

Do sada neviđena sprega snaga prisile upotrebljena je danas u Beogradu. Na meti snaga reda nije se našao neki od mnogobrojnih kriminalnih klanova, niti kakav serijski ubica, već porodica pukovmika Lalovića, čoveka koji je služio i zadužio ovu zemlju.
Od danas su on i njegova porodica beskućnici.
Pukovnik je pokušao samoubistvo vešanjem, u tome su ga u zadnji čas sprečili pripadnici policije i vatrogasci.
Prilikom deložacije uhapšeno je više aktivista organizacije Združena akcija Krov nad glavom i solidarni građani. U trenutku pisanja ovog izveštaja oni se nalaze u zgradi MUPa Novi Beograd.
Pozivamo vas da se hitno okupimo ispred te zgrade, adresa je: bulevar Mihajla Pupina, broj 165a.
U iseljenju su učestvovali pripadnici policije i vatrogasci, služba hitne pomoći, korišćene su usluge bravara a intervenisala je, u vidu pojačanja, i dežurna brigada policije.
Takođe, uvedena je do sada neviđena praksa-upotrebljeni su i SNS provokatori-batinaši koji su imali za cilj da isprovociraju prisutne da bi policija imala opravdanje za hapšenje. Matrica koja je viđena i za vreme prošlogodišnjih Julskih protesta.
Fotografija koju prilažemo skrinšot je live prenosa sa fejsbuk stranici Združena akcija Krov nad glavom. Na njoj se može videti pukovnik Lalović sa omčom oko vrata, na terasi stana koji mu je danas oduzet.
Slika naše epohe.
Close Menu