Svajcarac.rs

svajcarac_rs_logo

informacije i vesti za kreditne dužnike u švajcarcima

Dejan Gavrilović Efektiva:

Donošenjem Lexa sprečeni ste da u jedinoj opciji koja je vodila dinarskoj restituciji, nakon donošenja stava VKS, ostvarite svoje pravo na obeštećenje i zadovoljenje, nakon decenijske pljačke i patnje. Lexom ste dobili nešto ali ste izgubili mnogo više. Lex je udario najviše na raskid, kao najopasniji epilog za banke. Lex su pisale banke, država im dala 100 mil evra a oni koji godinama planski napadaju Efektivu, upravo jer smo udarili na banke najopasnijim oružjem, sve to aminovali, kako bi moglo da se kaže da su donošenje Lexa podržale sve tri strane.

Nemojte da vas lažu. Dinarizacije nema i neće je biti, sem za malobrojne koji će svoje sporove za raskid da privedu kraju, a kojima Lex nije doneo ništa. Ništavost ugovora ili valutne klauzule vode konverziji u evro, samo je raskid vodio dinarskom prebijanju. Zapamtite ovo!

Znam da su mnogi od vas na ivici života. Imate osećaj da ste nešto dobili. Osećaj o tome koliko ste izgubili, tek dolazi...

Danas u 13h ispred NBS! Efektiva, koja je bila protiv ovakvog Lexa, ponovo brani poštovanje zakona, kakvog, takvog!

Bankari se raduju Lexu. Udruženje banaka, NBS, država i "korisnici kredita", po prvi put od kada traje ova borba, na istim su talasnim dužinama, mišljenja im se poklapaju, rade zajedno u "korist" dužnika! Zapitajte se zašto!

Close Menu