Svajcarac.rs

svajcarac_rs_logo

informacije i vesti za kreditne dužnike u švajcarcima

Do kraja meseca trebalo bi da se okončaju dva sudska postupka protiv Halida Muslimovića - za prebijanje bivše ljubavnice Sonje Bašić i za to što joj duguje preko 100.000 evra, ali izgleda da se ne nazire kraj pevačevim mukama.

Kako saznaje Kurir, protiv njega je pre dva dana podneta krivična prijava u policijskoj stanici u Banjaluci zbog falsifikovanja dokumentacije za kredit od pre tri godine. Bešićeva je odnela dokaze koji nedvosmilseno pokazuju Muslimovićevu krivicu, a mi smo imali uvid u njih, pa ukoliko tužilaštvo preuzme istragu, Halid bi mogao da se suoči sa prevarom teškom preko šeststo hiljada evra, za koju je zaprećena zatvorska kazna.

Halid Muslimović

Foto: Alo! Masanori Jošida

- U vremenskom periodu od 2016. do 2017. iz Gomjenice, Prijedor, Halid Muslimović je prilikom dobijanja kredita u banci priložio falsifikovane bilanse stanja, biznis plan i procenu vrednosti hotela u Prijedoru, čime je nezakonito podigao novčana sredstva u iznosu od 1.370.000 maraka (685.000 evra). Dokaze za navedeno posedujem (prave bilanse stanja iz agencije za privredne registre i svedoka). Sve opširnije podatke i dokaze koje posedujem prezentovaću prilikom davanja svoje izjave u policiji - piše u krivičnoj prijavi koju je Sonja Bašić predala Policijskoj upravi Banjalauka, odeljenju za privredni kriminalitet.

Close Menu